Rendszeres olvasók

2011. szeptember 17., szombat

Pályázati felhívás elött...

Oké emberek, akkor ez eldőlt, felesleges megvárni szeptember végét, ha már most túlléptük a bűvös ötöst. Lesz újabb pályázatom, ez már biztos. Viszont, hogy a demokráciai államunknak megfeleljünk, mindenről ti fogtok dönteni. :D

Első kérdés: Mi legyen a pályázat témája?

Három opció van.
Első, a történetemhez egy kisebb novella. Valamilyen szinten kapcsolódjon hozzá, ez a lényeg. Akár megírhatjátok a nyolcadik fejezet második felét, de elég, ha csak a szereplők ugyanazok. Viszont, ha ehhez nem jön ihlet, akkor az alapsztorit is választhatjátok. Tehát szuperhős/hősök. (Hard novella)

Második, címről írj novellát. Három film cím közül választhattok. 1. Csúcshatás 2. A csúf igazság 3. Sztárok leszünk (ez a glee magyar címe, de azt nem kérem) Ebben a feladatban nem kötöm meg a kezetek, bármit írhattok. Tényleg bármit. A lényeg, hogy ne kapcsolódjon annyira a filmekhez, és sorozathoz. (Sorozat és Film címek)

Végül a harmadik. Dráma, Sci-fi vagy Horror. Ez az a feladat, amibe tényleg szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, a kiválasztott műfajhoz hűen. (Műfaj)

Tehát, ha szavazni szeretnétek a pályázat témájával kapcsolatban a fejléc alatti közvélemény kutatásban megtehetitek. :) Jelentkezni a pályázat témájának kiválasztása után lehet, a következő bejegyzés kommentjében. Ha netán nem az a feladat nyerne, amire te szavaztál és lenne ötleted egy másik témával kapcsolatban még különdíjért nevezhetsz vele. Minden beküldött pályázati művet az oldalon közzé teszek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése